Motivationshem....

Tjena! Det är den 9/6 -2010 idag och kl. är 04:36....
Jag har precis tagit en 2mg xanor som jag har spart sen igår. Morgon medicinen som vi får utdelat börjar kl. 06:00
Då får jag ytterligare en 2mg xanor+2st citodon+100mg doloxene och en 150mg effexor.
Vad ska man hitta på idag då? Jag får se om sociala har satt in 1000 spänn åt mig till ett par skor. Jo, visst! kyss mig i arslet att jag tänker köpa ett par skor. hehehehe
Sen hoppas jag att jag får den mobil som jag har köpt på blocket? Det är ingen värsting mobil, men den duger tills vidare!
Jag kommer nog att uppdatera senare under dagen!
mvh
Andreas

Tisdagen den 8/6-2010 kl. 18:42

Jag har precis pratat med en kille från Heby ang en mobiltelefon som jag tänkte köpa av honom. Han skulle skicka den till mig imorgon. Så man får väl se hur pålitlig en främmande människa kan vara?

en-krona.se

En schysst nätauktions sida
<a href='http://www.en-krona.se?refID=TXpZMU5UYz0='>
www.en-krona.se</a>

Beroende av narkotika...

Tjena mitt namn är Andreas och jag har ätit medicinsk narkotika i snart 17 år och idag är jag 34 år. Jag började min karriär med att få xanor utskrivet när jag var 17 år gammal och dem åt jag i ca 8-9 år tills jag lessnat på att leva ett liv med ständig social fobi. Så jag lade in mig på ett behandlingshem som heter ulfshyttan utanför Borlänge. Jag var då 25-26 år. Hela behandlingen tog mig ett år att långsamt trappa ned på bensodiazepinerna. Men det som var otroligt bra för mig och som förmodligen fick mig att lyckas med detta var att läkaren där skrev ut en annan medicin som heter Somadril. Den finns inte längre att få tillgång till, men i och med att jag fick denna starka muskelavslappnande medicin så kunde jag stå ut med all dessa biverkningar man fick av xanoren. Sen innan jag åkte därifrån så fick jag med mig somadrilen till läkaren på vårdcentralen där hemma. Jag åt somadrilen ett bra tag innan jag slutade med den. Anledningen till att jag fick sluta med den var att den skulle bort ifrån den svenska marknaden. Och jag måste påpeka att det var så otroligt mycket lättare att sluta med somadrilen än xanoren. Nu idag 2010-06-01 är jag på ett annat hem som heter Sjönäshemmet I Varpsund och där har jag en medicin som heter citodon (smärtstillande), zopiklon (sömnmedicin) och effexor som är ett antideppresivt.
Jag väntar nu på att få börja med både concerta och ritalina för min ADHD.

Välkommen till min nya blogg!

Känn er fria att skriva precis om vad ni vill inom narkotika!

RSS 2.0